Webmaps bidrager til forståelse. Alle kan læse dem og alle kan bruge dem. Orthanias leverer webmaps i forskellige formater og med forskellige funktioner.  Nogle kort kan laves på ganske kort tid og udstilles øjeblikkeligt på kundens hjemmeside som eksempelvis tillæg til en artikel eller projektbeskrivelse. Sådanne kort udstilles på kundens side ved hjælp af eksempelvis indlejringer. Kræver kortet flere funktionaliteter og har karakter som fast bestanddel af site, skal det uploades på kundens site. Sidder i inde med data som skal forædles eller måske søger I data? Kontakt Orthanias og hør om mulighederne. Herunder kan du udforske flere forskellige kort med forskellige typer data. Eksemplerne er fiktive.

Demoer

Eksempler (ved tryk på titel åbnes ny fane)

Print

Heatmap
Kortet viser punkters tæthed og dannelser af klynger med udtryk i farveværdier. Kortet kan også genereres ud fra punkters værdier i det bagvedliggende data (attributter). 

GPS-track
Visualisering af GPS-track fra mobil enhed. Data fremstilles vha GPX og JSON. Dataupload kan opsættes til at køre dynamisk.

POI
Point Of Interest. Punkterne kommer fra feltregistrering vha. af mobile enheder som automatisk uploades til kortet. Tryk på punktere for at se infobokse med billeder. Har du du interesse i at prøve demoen så kontakt os. 

Storymap
Et kort som tager brugeren med til lokaliteten mens fortællingen i tekstvinduet følger med. Hold musen over teksten og rul ned.

3D
3D-kortet giver et realistisk billede af hvordan et landskab eller projekteret bydel ser ud fra alle vinkler. Hold en af musens knapper ned og scroll ud og ind. Se boksen "Hjælp"  for flere styreegenskaber.

OSM
Open Street Map. Kortet visualiserer bygninger og matrikler. Der er mulighed for at vælge andre baggrundskort.  Ved valg af emner i kortet vises info på det bagvedliggende data (attributter).

Symboler
Et eksempel på et udvalg af Googles symboler. Biblioteket bag symbolerne dækker over de fleste emner som kan plottes i et kort. Disse kort kræver minimal tid at opsætte da der gøres brug af Googles kortserver til videre udstilling.

Slider
To kort i et. Ved brug af slideren (træk i midterbaren) kan der hurtigt skabes overblik over flere forhold. En oplagt case er "før og efter"-luftfotos. Der kan opsættes kort efter ønske.