Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

Kort efter behov

Her finder du information og eksempler på hvilket output geodata kan udgives på. Behovet for kort er forskelligt  Nogle skabes til et simpelt kortdokument til orientering, mens andre skabes til videre brug i kortsystemer m.fl. Se mere i links,samt undermenuen for mere specifik info.


Standarder der kan læses af alle

Måske opererer din virksomhed ikke professionelt med geodata i et GIS-system, men er interesseret i et kortformat som ikke kræver noget særligt software. Kendte formater som kan anvendes af de fleste computere og mobile enheder med standardsotfware er f.eks. PNG., JPG., PDF, m.fl. 

 

GIS - det rå data

Til de mere specialerede brugere, hvor GIS delvis bruges som view på lokalt kortsoftware kan sådanne formater være TAB., SHP., .ECW, DEM. m.fl. Flere af førnævnte favoritiseres mere eller mindre af hver især af diverse kortsoftware som QGIS, Mapinfo og ArcGIS. 

 

Mobile kort

En interaktiv version på tablet med GPS-positioneret orientering i forhold til brugerens position er løsningen til dig der er på farten og som skal bruge information om det aktuelle område du befinder dig i.

 

Webmaps

Webmaps er til dig der vil have et af følgende:

  • et integreret kort på dit site.
  • et kort i skyen som du hurtigt kan dele med andre.

 

Se eksempler på webmaps i fanen "Webmaps" eller tryk her: Webmaps

Seneste projekter